Az Anyagcsere Centrumban jártam…

Ma 2020. november 17-ét írunk..a fitness termeket bezárták ugyan, de az egészségért tennünk kell ennek ellenére. Az órák jelenleg online folytatódnak, a Cross Power Fitness®és az Anyagcsere Centrum közös projektét Power Do VIP diéta és fitness programunkat így is sikeresen működtetjük Csepelen.

Ennek okán amíg vártunk egy nagyon szimpatikus úriemberre aki a programot hamarosan kezdi elvégeztek Andiék rajtam pár vizsgálatot.

Nevezetesen testösszetétel vizsgálatot, BIA mérést, amit most közzé is teszek.

Az eredményeim tökéletesek hála az egészséges életmódnak és a megfelelő sport terhelésnek. Tulajdonképpen élő példája vagyok a munkámnak amit csinálok. Imádom átadni azoknak az embereknek a tudást, a sportélményt, akik vágynak az életükben a sikerre. Arra, hogy bármi történjék is a körülményekből a legjobbat hozzák ki. 

Olyan emberekkel dolgozom szívesen akire inspirációként hatnak az edzéseim, akik Velem, általam akarnak egyre jobbak lenni. Ez nem csupán egy edzés. Ez egy életforma. Egy gondolkodás. 

Hiszek benne, hiszek a sportolóimban, hiszem, hogy együtt sokkal többre megyünk, hiszem, hogy a legjobb dolog történik velünk napról napra. Nekem vannak a legnagyszerűbb sportolóim és imádom amikor foglalkozhatok velük. 

Tudjátok Andiéknál több minden is átfutott rajtam amíg ott voltam. Hihetetlen nyugalom és professzionalitás amit ott tapasztaltam. Profi szakértelem. Nem volt orvosi „szaga” a „rendelőnek” semmi olyan ami bezavarná az érzékelésem. 

Nem azért fogadtak kedvesen mert ismerjük egymást, hanem azért mert mindenkit így fogadnak. Rendezettség és összhang, törődés. Leginkább így jellemezném. Mindent megtudtam amit akartam és közben hihetetlenül jól éreztem magam! 

Közben megérkezett az következő sportolónk. Már most imádom. Fantasztikus ember. Látom a szemében a csillogást, az akaratot és az újdonság iránti vonzódását. 

Látjátok online fog edzeni Velünk! Mondhatná, hogy vár még erre meg arra, de nem! Sőt fel is adhatná és ha majd elmúlik a vírus majd jelentkezik. Akkor se haragudnánk meg rá! De nem! Jön velünk!

Olyan ember akivel már most látom hogy sikereket fogunk elérni. Mint ahogy mindenki akivel találkoztam a munkám során.

A sikeres ember fő erénye tudjátok mi? A HIT és a pozitív érzelem. Hogy soha de soha nem gondol negatívumként a szembe jövő helyzetre. Mert tudja, hogy az Ő hite meginghatatlan. Arra jutunk amit érzünk. 

Mindig Te döntesz. Mindig. #menőazerő #fitness #diéta #dietetika #étrend #csepelidietetikus #edzés

A laboreredményeim

Küldd tovább ha tetszett, olyan ismerősödnek akinek segíthet a cikk.

Facebook
Email