A CPF® Secret – Titok ékszer

Ismerd meg

A CPF® Secret – Titok ékszer

A Cross Power Fitness® megalapításakor az volt a célom, hogy a hozzám ellátogató és nálam sportoló emberek mind testileg mind mentálisan a legjobb formájukba hozzák magukat. Az edzések elkezdéséhez és folytatásához sok kitartásra, hitre van szükség. Amikor elkezdték mindenki hatalmas elképzelésekkel vágott neki az útnak, akik kitartottak eredeti elképzelésük mellett szép sikereket zsebelhettek be.

Elérkezett az idő, hogy új aspektusból is irányt mutassak az embereknek. Hiszem, hogy mindenkiben ott a vágy, ami egy belső nyugalom érzetével párosul, hogy az életben elérjék a számukra ideális, örömteli testet, boldog életet. A CPF® Secret kristály karkötők most akartak létrejönni. Olyan kristály kombinációkat tartalmaznak, amelyek azoknak nyújthatnak segítséget, akiknek kell egy megerősítés, egy kéz, hogy a hitük újból éles fénnyel ragyogjon. Akik amikor ránéznek a kristálykarkötőre, a figyelmüket visszavezessék a minden rendben van érzésre és jól érezzék magukat, mert a jóllét alapvető létállapotunk.

A kristályok magas rezgésű energiával lettek megtámogatva általam, hogy segítséget nyújtsanak a viselőjének az egészség, öröm, boldogság, derű, harmónia, elégedettség, nyugalom, kívánt alak elérésében. 

A CPF Titok karkötők lényege nagyon egyszerű:

Pár szó a felhasznált kristályokról:

Kék apatit

Az apatit ásvány gyógyítja a csontokat, segíti a kalciumfelszívódást, s ezzel jótékonyan hat a porcokra, fogakra, csontokra. Javítja a csontsűrűséget, segíti az új sejtek fejlődését, sejtregenerációt.

Zöld aventurin

A zsíranyagcserét serkenti, csökkenti az éhségérzetet. Jó hatással van a bőrre, különféle allergiás problémák esetén ajánlott az alkalmazása. A fogyókúra egyik köve.

Ametiszt

Koncentráció, vértisztító, vérnyomás stabilizálás, érrendszeri problémák, fájdalomcsillapító, stresszoldó, ízületi gyulladás, ekcéma, aura védő, spiritualitás fejlesztése

Citrin

Méregtelenít, javítja az emésztést és a bélmozgást, és kiürít mindent, amire már nincs szükséged. Lehetővé teszi, hogy elengedd azokat a dolgokat, amelyekhez ragaszkodsz, de már nem igazodnak a vágyaidhoz. Pl: egészségtelen ételek vagy életmód… Önbizalmat, személyes erőt és elszántságot ad, hogy elérd a kitűzött célodat. Hatása: boldogság, védő, sejtregeneráló, önbizalom, hasnyálmirigy, cukorbetegség, méregtelenítő, pajzsmirigy, idegrendszer, gazdagság.

Kalcedon

Kommunikáció, gyulladáscsökkentő, vérnyomás csökkentő, immunrendszer, ödéma, hormontermelés, anyagcsere, cukorbetegség, agyi funkciók, légutak, nyálkahártya, szem, tejképződés

Karneol

Az izületi, gerinc, lumbágó, és izom, vagy ideg okozta problémákra gyakorolt hatása a legfontosabb. Az anyagcserére van jó hatással, valamint kitartóvá tesz. A karneol fokozza az anyagcserét és megnöveli a szervezet kalóriák elégetésének sebességét. Lelki kimerültség esetén új energiát adnak, kiváló feszültség oldó.

Kék Akvamarin

Enyhíti a szénanátha és az autoimmun-betegségek tüneteit és jótékonyan hat a szem problémákra. Enyhíti az érzelmi problémákat, a depressziót. Jótékony hatással van a pajzsmirigyre és szabályozza a hormonháztartást. Növeli a test energiáját, békét és szellemi megtisztulást nyújt.

Rózsakvarc

A rózsakvarcot ősidők óta használják termékenység fokozására, önbizalomnövelésre. A szívcsakrához köthető, így lelki síkon szívfájdalmak feloldására is képes, valamint feloldja az érzelmi blokkokat. Megtanít önmagunk és mások szeretetére, elfogadására. harmonizálja a szívritmust, segíti a nemi szerveket és a termékenységet.

Neked is elkészítsem?

Küldd tovább ha tetszett, olyan ismerősödnek akinek segíthet.

Facebook
Email