Koronavírus tájékoztató

A Cross Power Fitness® a koronavírus időszakában az érvényben lévő kormányrendeletek és higiéniás szabályok maradéktalan betartásával védi és szolgálja a sportolóit.

Mindent megteszek annak érdekében, hogy a biztonságos sportolás és az egyéni érdekek összhangba kerüljenek és az egészség hosszú távon biztosan fenntartható legyen.

Megtett intézkedések:

  • egyedülálló módon két hét alatt átálltam az online edzésekre, így 2020. március 30-tól kezdő és haladó online csoportos kondi és Fat Blast zsírégető tréningjeim vannak.
  • a bejelentkezés, a bérletkezelés-értékesítés online módon, és hamarosan a Barion által indul a bankkártyás fizetési lehetőség is.
  • az egyéni edzések egy főre – illetve ugyanazon lakcímkártyán élőkre korlátozva kerülnek megtartásra.
  • fertőtlenítés – ahogy eddig is mindig – magas hatóanyag tartalmú fertőtlenítő – Dettol, Sanytol, Domestos, Hypo és a kereskedelmi forgalomban beszerezhető fertőtlenítő szerekkel történik, felület, használt eszközök és padló folyamatos fertőtlenítésével.
  • a levegőbe Sanytol vírus és baktériumölő sprayt permetezek, illetve teafa és egyéb fertőtlenítő hatású gyógynövény sprayt.

A járványt együtt győzhetjük le, hiszem, hogy a sport ebben az időszakban is lélekemelő, egészségmegőrző és immunrendszer erősítő.

#menőazerő

Hudákné Farkas Lívia – CrossPower Fitness®