POWER DO VIP-DIÉTA ÉS FITNESS PROGRAM

teljes átalakulás éhezés nélkül

POWER – erő, energia, kitartás  – nélkülözhetetlenek a fitness célod elérésében

DO – tett, végrehajtás és egy út aminek a végén ott a SIKERES FOGYÁS éhezés nélkül

VIP – különleges eljárásban részesített ember. TE. Egy a sok közül. Aki különleges. Aki már sokféle fogyókúrát kipróbált de most hatékonyságra vágyik. Fedezd fel Magadban az új fitness célod egy alakbarát módszerrel. Az alakod reformálása egy új gondolattal és érzéssel kezdődik!

A Power Do VIP életmódváltó program a csepeli Anyagcsere Centrum és a Cross Power Fitness® közös DIÉTA ÉS FITNESS projektje.

Kinek szól a mi elképzelésünk szerinti testformálás? Rólad, aki:

Reformáld az alakod hatékony diétával! Új fitness célok ütős edzésprogrammal! 

Csak az elhatározásodra van szükség, mi pedig segítünk!

Dönts, lépj, csináld és a teljes átalakulásra büszke leszel!

A programot megálmodó és létrehozó csapatok

Cross Power Fitness® www.crosspowerfitness.hu

2018 óta működik Csepelen a sétányokon, funkcionális fitnessre specializálódott edzőterem. Az edzéseken olyan mozgásanyagot dolgozunk fel, amely a test természetes mozgásaira, mozdulataira alapul, húzások, tolások, emelések, futás. Saját testsúllyal, és intenzitást fokozó elemekkel – például TRX, kézisúlyzó, medicinlabda, kettlebell, kötél – dolgozunk. Erőt, állóképességet visszaszerző és fokozó edzések közül válogathatnak az ide ellátogató sportolni vágyó kezdő, újrakezdő, és haladó sportolók. Egyedülállóan elsőként itt került bevezetésre egy olyan intervall edzés – FAT Blast zsírrobbantó – a Peanalty Box®- nevű eszköz segítségével, amely kiváló társa az erőnléti edzéseknek és segítségével hatékonyabbá válik a zsírvesztés, ezáltal a testsúlycsökkentés. 

Stúdiónkba várjuk azokat is, akik különféle mozgásszervi problémákkal és/vagy nagy testsúlyfelesleggel küzdenek, ugyanis lehetőség van magas minőségű kardio gépeken – úgymint Assault Airbike, Concept Skierg, Concept ergometer – a teljes testet izület kímélő módon edzeni. Nálunk a fokozatosság elve érvényesül, célunk minden sportolni vágyót eljuttatni a saját céljai megvalósulásához egészségesen, épségben. Csoportos, kiscsoportos és személyi edzésekre is van lehetőség. Hatékony edzésmódszer az álomalak eléréséhez, mely már többeknek bizonyított.

Sportolóink közül többen életükben először sikeresen teljesítették hazánk egyik legnevesebb akadályfutó versenyét a Spartan Race-t szép eredményekkel, de futásban, crossfit versenyekben elért dobogós helyezésekre is büszkék vagyunk.  

Nálunk minden korosztály képviselteti magát 7 évestől a 65-ig. Családbarát, klubhangulat uralkodik nálunk. Online edzés mindenkinek minden nap.

Ne azt az időt sajnáld, amit abba kell fektetni, hogy elérd amit szeretnél, hanem azt, amit arra fecsérelsz, hogy hezitálsz!

Anyagcsere Centrum  www.cukorbetegrendeles.hu

A csepeli Anyagcsere Centrumban több évtizedes tapasztalattal és Magyarországon kiemelkedő szakmai háttérrel gondozzuk a hozzánk érkező cukorbetegeket, más szénhidrát anyagcserezavarban szenvedőket. Rendelőnk 2014 óta Csepel Királyerdőben működik, családias, kellemes hangulatban várjuk a hozzánk érkezőket.

A szakorvosi vizitek mellett mindennapi tevékenységünk közé tartoznak még a laborvizsgálatokhoz szükséges mintavétel, diabétesz edukáció, diétás tanácsadás, testösszetétel mérés. Elsődleges célunk, hogy az általunk kezelt betegek a rendelőben olyan támogatást, tudást és magabiztosságot szerezzenek, amivel a hétköznapokban a betegségükkel kapcsolatosan felmerülő  problémáikat önállóan is kezelni tudják. Nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, illetve arra, hogy az életmód-terápia legalább annyira fontos, mint a gyógyszeres/inzulinos kezelés. 

Az általad befektetett erő és energia az egyik tényező, mely az áhított alak eléréséhez szükséges, a további hozzávalót tőlünk kapod, hogy Te is VIP légy!

A Power Do VIP DIÉTA ÉS FITNESS programjának felépítése

Az Anyagcsere Centrum tekintetében a Power Do VIP program által lehetőségünk nyílt arra, hogy olyan cukorbeteg és nem cukorbeteg embereknek is segítséget nyújtsunk, akik az életmódjukat akarják megváltoztatni, vagy orvosuk dietetikushoz irányította. Nyolc hetes ütemtervünk során megismerkedhetnek az egészség megőrzéséhez szükséges titokkal, melyhez teljes körű egészségügyi szolgáltatást biztosítunk.

A 8 hetes program keretein belül igénybe vehető szolgáltatásaink:

  • Laborvizsgálatok (igény szerint) – ár a vizsgálatoktól függően
  • Inzulinrezisztencia vizsgálat (igény szerint) – 15.000 Ft
  • Szakorvosi konzultáció, leletértékelés (igény szerint) – 20.000 Ft
  • Diétás és fizikai aktivitásról szóló tanácsadás 60 perc (15.000 Ft) és utánkövetés 2 alkalommal 30-30 perc – 10.000 Ft/alkalom 
  • Testösszetétel mérés AKERN 101 nevű BIA mérőműszerrel és konzultáció 3 alkalommal – a Power Do VIP programban résztvevők számára INGYENES
  • Fentieken kívül (igény szerint) online vagy személyes diétás konzultáció 30 perc – 10.000 Ft

A fentiek alapján a program alapdíja – a vastagon szedett szolgáltatásokra vonatkozóan – összesen 35.000 Ft, mely a programba belépéskor fizetendő, az igény szerinti szolgáltatások pedig külön-külön.

A Power Do VIP programban résztvevőket támogató egészségügyi team tagjai

Dr. Szatmári Ildikó – belgyógyász, diabetológus, hypertonológus főorvos

Nagyné Lukács Anita – vezető dietetikus

Mezővári Kata – dietetikus

Ujhelyi Éva – diabétesz szakápoló és edukátor

Péterfalvi Andrea – vezető asszisztens, diabétesz szakápoló és edukátor, az Anyagcsere Centrum ügyvezető igazgatója

A Power Do VIP Program Cross Power Fitness® keretei között lehetőség nyílik arra, hogy akár személyi edzés formájában vagy csoportos edzés résztvevőjeként, avagy ezek ötvözetével, 8 héten keresztül minimum heti három alkalommal olyan testedzéssel egészítse ki a személyre szabott diétáját, amely alkalmas arra, hogy mind a test összképében, mind annak kondicionális képességeiben alapvető változás következzen be, és ezáltal a résztvevő testileg, lelkileg, élettanilag kedvező úton haladjon tovább.

Az edzéseket vezeti: Hudákné Farkas Lívia – nemzetközi fitness instruktor, funkcionális tréner.

A Power Do programban résztvevő egy 8 hetes érvényességű bérletet vásárol meg, mely korlátlan csoportos edzéslehetőséget tartalmaz. 

Az ára 32.000 Ft kondi cross, kondi cross kezdő, Fat Blast és online edzésmodulokon használható fel. 

Amennyiben az egészségi állapota megengedi a Crossfit edzésmodellt, abban az esetben lehetőség van ezen az óratípust is bevenni, ahol olimpiai súlyemelés alapjainak a megtanulása is szerepel a súlyzós edzés mellett, a kondi cross, Fat Blast (zsírégető intervall) és az online edzés modulok is igénybe vehetők. 

A 8 hetes időtartamra szóló korlátlan csoportos edzés bérlet ára ebben az esetben 40.000 Ft. 

A Power Do VIP programban részt vevők egyszer egy órás ingyenes edzői konzultációt vehetnek igénybe és egy kulacsot kapnak ajándékba. 

Amennyiben személyi vagy kiscsoportos edzésben szeretne megjelenni a Power Do VIP résztvevő, arra is van lehetősége.

A programon felüli konzultációk és személyi edzések külön térítés ellenében vehetők igénybe a kialakított árszabás alapján, melyről a www.crosspowerfitness.hu oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Érdekel a program?

Kérj visszahívást

Íratkozz fel a program hírleveleire