Rólam

Hiszem, hogy eredményt elérni közösen lehet, amihez én adom a tudást, Te pedig önmagad és a szenvedélyeddé fogom tenni a mozgást, mert menő az erő!’

Hudákné Farkas Lívia, nemzetközi fitness instruktor.

Tudom mit jelent a napi munka és gyerekek mellől újból nekiállni mozogni, mivel család mellől, bombabiztos adminisztratív munkámat adtam fel a sportért, az álmaimért és úgy döntöttem, hogy megvalósítom önmagam és ledöntöm a korlátaimat. A fásultságot, a kiégést és az öröm, a mosoly abszolút hiányát dobtam a mélybe egyetlen lépéssel.

 

Eldöntöttem, hogy az erőt fogom képviselni, amely a mentális és testi erő komplex elegyéből fog állni.

Eldöntöttem, hogy a gyengét megerősítem, az erőset még erősebbé teszem, mert hiszem és tudom, hogy az erős emberek nem legyőzik a másikat, hanem felemelik őket.

Eldöntöttem, hogy hozzám jöhet bárki, aki mozogni akar, minden bajra, problémára lesz preventív megoldás.

Eldöntöttem, hogy az összetartozás, a csapatszellem fog uralkodni az irányításom és az edzések alatt.

Eldöntöttem, hogy azon elv alapján fogok tanítani, hogy elhitessem az emberekkel, hogy a legkitartóbb emberek elnyerik a jutalmukat, azaz beérnek a célba.

Szenvedélyem az inspiráció és imádom ahogy látom, hogy a kissé megingott önértékelésű nők, férfiak, kiket az élet, a sikertelenségek, a napi problémák megtépáztak, napról napra, edzésről edzésre egy magabiztosabb, szebb, tónusosabb izomzattal bíró vagány emberekké fejlődnek, alakulnak át.

Hogyan edzünk mi?

2018. júniusában nyitottam meg a CrossPower Fitness stúdiót Budapesten, Csepelen, ahol az állóképességet, izomerőt építem fel gyerekeknek, nőknek és férfiaknak egyaránt.

Az órákon rengeteg féle eszközt és gyakorlatot használunk, így az is remekül érzi magát az edzésen, aki félve indul el a sportolás felé és hosszú idő után rászánta magát, hogy változtat az életvitelén és az egészség megőrzés érdekében beépíti a mozgást az életébe.

Az edzés nálam fegyelmezett, 1 órás program, ami különböző edzettségi szinthez íródott tervezett és vezetett modell, amely mára már komoly Brandet képvisel, hiszen imádom a márkahűséget.

A leendő sportolóimmal – én így hívom őket-  egy egyéni, személyes elbeszélgetés során feltérképezem az egyéni célokat, vágyakat.

Nekem mindenki őszintén elmondhatja és el is mondja az aktuális helyzetét az életében, hiszen komoly, eredményes munka egy rendkívül jó célállítással kezdődik és utána a motiváció fenntartása kell, hogy végig kísérje ezt az utat.

Igény szerint megtanítom azt a rendszert is ami ahhoz szükséges, hogy a testsúlycsökkentés tartós legyen, tehát az eredményt ne csak elérje a sportoló, hanem meg is tartsa.

Te vagy a következő sikersztori, ha

Általános iskola alsó-felső tagozatos vagy (14 éves korig): Gyerek Cross-ra jönnél

Tini vagy felnőtt vagy és kondi cross, kondi light és Fat Blast, személyi edzés, online edzésre jönnél

Szenior vagy, aki kondi light, ergo-airbike kardio, személyi edzésre, online edzésre jönnél